Wilt u een affiliate van Reproducties.com worden?
Heeft u een internetsite met ten minste Pagerank 1? Via het affiliate marketingprogramma heeft u de mogelijkheid om Van Gogh Reproducties aan te bieden en extra inkomen te genereren.

Verdien geld met uw website
Elke bezoeker die via de link op uw website Reproducties.com bezoekt en vervolgens een product bij ons koopt, levert u een vergoeding op. Er zit geen limiet aan het bedrag dat verdiend kan worden, aangezien we een vaste vergoeding per bestelling betalen. Dus hoe meer bezoekers via uw site een bestelling doen bij Reproducties.com, hoe meer u verdient. Aan uw deelname aan het affiliate-programma van Reproducties.com zijn geen kosten verbonden!


Hoe werkt het affiliate-programma?
Als affiliate neemt u in uw website een banner of tekstlink op naar Reproducties.com. Op die manier biedt u de bezoekers van uw site de mogelijkheid om Van Gogh Reproducties te bestellen via uw website. Door op een banner of een hyperlink te klikken, komt de bezoeker op Reproducties.com terecht. Natuurlijk staat Reproducties.com gedurende het hele proces garant voor de privacy van de geregistreerde informatie.


Wat moet u doen?
Bent u al een affiliate van TradeTracker, dan kunt u uw e-mailadres en wachtwoord gebruiken om u aan te melden voor het affiliate-programma van Reproducties.com.
Bent u nog geen affiliate van TradeTracker, bezoek dan Tradetracker om u aan te melden. U ontvangt van TradeTracker een inlogcode, een wachtwoord en verdere instructies.
Zodra uw aanmelding is goedgekeurd*, hoeft u alleen maar een Reproducties.com-banner met de juiste link en uw persoonlijke code op uw site te plaatsen en bent u een affiliate van Reproducties.com.
Er zijn banners beschikbaar in diverse lay-outs en verschillende stijlen. Het is ook mogelijk banners en tekstlinks te combineren; dit levert het beste resultaat. De links kunnen op elk gewenst moment worden verwijderd, waarmee de link met Reproducties.com ook meteen is verbroken.

*Affiliate sites met kado- en kunstgerelateerde content hebben onze voorkeur. NB: sites met provocerende boodschappen (d.w.z. sites met een seksuele, religieuze of politieke content) komen niet in aanmerking.


Reproducties.com / TradeTracker
Reproducties.com hecht veel belang aan de bijdrage die een affiliate-netwerk kan leveren aan moderne e-commerceactiviteiten. Dat is de reden dat we een strategisch samenwerkingsverband zijn aangegaan met TradeTracker en hun de verantwoordelijkheid hebben gegeven voor de verwezenlijking van ons affiliate-programma. Kijk op www.tradetracker.nl voor informatie over TradeTracker. Met je inlogcode en wachtwoord heb je toegang tot aanvullende informatie over vergoedingen, grafische elementen en technische informatie.

Voor alle overige informatie kan je terecht op affiliates@tradetracker.nl